måndag 1 februari 2010

Sacre bleu !

Hittade ett udda gästspel av Blackmore från 92 på lé spotifyé. Blackers fick en förfrågan av en fransos vid namn Laurent Volulzy att lägga på lite gura. Låten är tämligen usel, som om John Farnham flyttat till Nice och plagierat U2. 90-talet när det var som sämst. Blackmore gör inte mcket väsen av sig, han slänger in ett par bluesräkor mellan 3 55 & 4 05. Sen väsnas han lite på slutet, men det går inte att urskilja i all hemsk reverb som ligger över hela låten som Lutzén-dimman. Men kul att höra för oss som gillar " the black adder ".

4 kommentarer:

Peter sa...

Merde! Zoot! Inget vidare det där... Har kommit på att jag ägnar minst lika mycket tid till att lyssna på dåliga saker som på bra.

Dr.Soda sa...

He..he..Zoot, du menar kanske zut alors. Vad hette piloten i Tintin " koks i lasten " ? Zut eller nåt liknande ? Du får gärna utveckla resonemanget ang att du lyssnar på dåliga saker. Alltså 50 % av din tid, det låter mysko ? Är det seulen som ställt till det ??
Mvh - mats njupeskär

Peter sa...

Jag menar mest musikkonsumtionen på nätet, youtube och annat. Då är det ju det dåliga som lockar mest.

Dr.Soda sa...

Ja..ja..visst man skall inte underskatta kalkonvärdet. Treat skall förresten göra comeback, det blir en " real treat " för oss musiclovers...