lördag 28 juni 2008

Piece and lööve...

Ja lite skvaller från festivalen. Janne " loffe - he-he " Carlsson sågs smita ut från systemet i torsdags. Lite bensin till spelningen senare på eftermiddagen med Pugh & Jojje.

Enligt uppgift så var Remu Altonen ( Hurriganes ), frontfigur och den enda originalmedlemen kvar i livet bra på lyset när konserten skulle gå av stapeln. Remu hade tydligen stora svårigheter att ta sig upp på scen, väl där så gick trumspelet över förväntan med tanke på hans berusade tillstånd. Men den engelska ljudhärmande sången gav upphov till mycket skratt bland publikum. Några som inte skrattade var raggarna i Nås för några år sedan. Fint besök i folkparken av nämnda Hurriganes. Med motorolja i håret och hembrännt i strupen var massan laddade till tusen. Men av någon outgrundlig anledning så hade finnarna från andra sidan pölen bestämt sig att arrangera om klassiker som get on, roadrunner, chinatown m.m till reagge...
Nås har ju knappast gjort sig känt för integration & multi-kulti så det blev ett smärre upplopp i parken. Tydligen så skall det finnas en spelfilm om de muntra musikanterna från de tusen sjöarnas land. Den måste ses !

Get on, get on baby, get on....

Inga kommentarer: