tisdag 15 september 2009

Från vinkupa till bikupa..

Nu är det slut på sötebrödsdagarna för Bengt " La Villa Franca " Frithofsson. Ost, kex & vino tinto tillhör en förgången era för vår vinmaestro i etern. Säga vad man vill om tv4:s nya storsatsning, men vad skönt att slippa pakter, rävspel och en massa nobodys som bara vill åt sina " 15 minutes of fame ". Dramaturgin lyser med sin frånvaro. Det är söndag i sängen med andra ord, ett djungelspa med B-kändisar som tar det piano med outfits som är hämtade från Tinin i Gerillan. En realitysåpa som har styrfart som en gammal eka. Det är just det som är det befriande, lugnt & skönt. Sansat och mysigt, allt till ackompanjemang av Benjamins syrsor.

Lägerkommenadanten Bengan bjuder ordentligt på sig själv med stor självdistans. Ett original som går rätt i genom tv-rutan. Här får finsmakaren en proteinchock med skallbaggar och annat tilltugg. Hjälmen ser ut att vara en attiralj från Prof Kalkyls lager. Lyssna på akustiken när bengan frustar i rymdhjälmen. Lika osannolikt sceniaro som om Christer Fågelsång skulle spela King Lear på Dramaten. Kolla Bengan from 29 40 i i klippet. Ren & skär skrattterapi för oss som har barnasinnet i behåll. Stå på Bengan !
http://tv4play.se/noje_och_humor/kandisdjungeln?videoId=1.1200955&selId=1.1194468&currPage=1

2 kommentarer:

Peter sa...

Roligt inlägg, där doktorn.

Dr.Soda sa...

Ja men nu är det tyvärr slut på det roliga. I gårdagens avsnitt av " kändis-picaros " tvingades Bengan kasta in vinflaskan pga av vacklande hälsa. Nöjet för Dr.Soda varade inte längre än en kvarting Rosita, men säg den lycka som varar för evigt...