måndag 17 september 2007

Dr.Krogshöj är förbannad....


På Dr.Helmer som i sin tur menar att Dr.Soda simulerar sin förkylning ! Dr.Soda, som legat större delen under dagen ( med händerna under täcket ) har med hjälp av den datakunnige THX-doktorn skickat ut ett massmail ( till tonerna av Van Halens: somebody give me a doctor ) . Ett SOS till den allmäna läkarkåren för att bistå en doktor i nöd....Det är synd om doktorn, snyft....
Det dröjde inte länge förrän mail från alla världens hörn började strömma in. Här kommer några ordinationer som förhoppningsvis kan bättra på Dr.Sodas allmäntillstånd.
Dr.Fil rekomenderar Dr.Hibbert som i sin tur föreslår Dr.Who. Jag har försökt fått tag på Dr.Who, men eftersom jag inte vet vem jag skall ringa har nu serotoninhalten i hjärnan sjunkit med depression som följd. Nu är goda råd dyra ! Dr.Quinn rekomenderar en till 20 cipramil om dagen. De skall tas tillsammas med vätska, företrädelsevis ett glas hormoslyr. Dr.Kosmos har precis blivit prickad av ansvarsnämnden och han hänvisar istället till Dr.John som hälsar via satelitlänk att undertecknad skall ta det piano ! Så får det bli, C-vitamin & en lur på soffan.
Till next time, simma lugnt.....

Inga kommentarer: