torsdag 4 juni 2009

De är inte bara politiker, de är kvinnor också..




















Vi behöver lite avkoppling inför det stundande EU-valet därav dessa vackra donnor. Våra fem vackraste riksdagsledamöter utan rangordning denna gång. Nu är misogynisten, manschauvinisten i farten igen tänker ni. Inget kan vara mer fel. För allvarligt talat, det ena utesluter inte det andra. Har tidigare funderat på hur det står till med kärleken i riksdagen, många träffar sina partners just på sin arbetsplats. Finns det utrymme för flirtar på personalfesterna ? Eller är riksdagen så stram i tyglarna och så politiskt korrekt att det bara skall snackas budgetunderskott, miljöpolitik osv. Ses en komplimang till en kvinna kanske mer som sexuella trakasserier inom just den politiska sfären ? Vissa kvinnor kanske upplever att deras politiska budskap förringas om en komplimang om utseende, klädsel kommer på tal. Men som sagt, det ena utesluter inte det andra. Man kan både ha en bra politisk agenda och vara snygg, jag ser ingen motsättning i det. Sen att mina egna åsikter inte överensstämmer med damernas är en annan sak. De är intresserade av samhällsdiskursen, har ett stort engagemang, det skall inte förringas. Men politiker är också människor och behöver uppskattning. Så därför presenterar Dr.Soda en uppdaterad lista av våra fem vackraste folkvalda, håll till godo !
Högst upp är det Cecila Wikström, fp, som samspråkar med en väljare, Hon är het nu i media tack vare eu-valet. Olika oufits varenda gång, hon verkar trivas att vara i rampljuset och att visa upp sig framför kameran. Klär sig stilrent & snyggt. Lite filmstjärna a lá 50-60 tal.
Tina Acketoft, fp, har sitt ursrung från Karelen. Därav de vackra höga kindbenen. Även här lite filmstjärnelook inte minst pga av pärlhalsbandet.
Sen kommer en outsider, en fidus. Maria Wetterstrand kvalar in på listan på bekostnad av Sofia Larsen som tyvärr inte platsar längre. Wetterstrand har ett litet pikant underbett som appelerar till mig av någon outgrundlig anledning. Andra snyggingar med små underbett är bla den vackra sångfågeln från norrland, Lisa Miskovsky. Wetterstrand var ordentligt stylad i den senaste partiledardebatten och såg riktigt stilig ut. Det blir spännande att kika på burken i afton då den avslutande debatten går av stapeln.
Sen har vi " the girl next door " : Veronica Palm. Så där alldagligt jättesöt. Fin bild från T-Banan i Stockholm. Det är nog den av damerna som man skulle vilja läsa DN ihop med en söndagsmorgon alt gå på nån obskyr jazzklubb med. Lite hippiefeeling över Veronica.
Sist med inte minst, Nina Larsson ( fp ). Hon har bla anordnat buggkurser i riksdagshuset. Ja hon är från Karlstad. Även här vackra drag, men undrar om hon inte kom med för att hon på denna bild är en dubbelgångare till ett ex till mig.
Imörrn så bjuder Dr.Soda på sin kandidat till EU. Men under tiden så njuter vi av dessa damer. En bild säger mer än 1000 ord, vad säger då inte dessa fem bilder. Vid nästa riksdagsval så slopar vi varannan damernas, utan satsar i stället på VARJE DAMERNAS !!








Inga kommentarer: