onsdag 3 juni 2009

Marit Paulsen : en röst för mammon...

Lektor Liljeström var snäll och tipsade Dr.Soda om detta klavertramp av skogsmullan Marit !


http://www.youtube.com/watch?v=EOWoIm6GV4I&feature=related





Hon tillhör den sista generationen med egna minnen av krig och förintelse..


Krigen på balkan verkar ha gått Marit förbi. Kanske var det bara en skärmytsling enligt Paulsen ? Eller så sviktar minnet betänkligt, demens månne ?



Jag kikade igen på husvagnssemsemestern med Mamma Scan och fick ännu mer vatten på min kvarn. Lyssna igen, för vad är det hon egentligen säger ?

http://www.youtube.com/watch?v=ny3SDzMkXRY



Sverige skall inte ett vara ett land som skall plocka russinen ur kakan..

Ok, vi skall nu rösta för surdegen som är kvar ! Nu skall vi vara med fullt ut och få smaka på EU:s baksida. Är det inte ett bra att Sverige förhandlat sig till det vi anser vara bra för vårt land ? Man kompromissar i förhandlingarna för att nå bästa möjliga resultat. Men nu skall vi allså rösta på Marit och fp för det som är det som är negativt ! Oh..herre jesus ! Det är så motsägesfullt och kontraproduktivt, att ingen i partiet tänkte på retoriken.



Men ok Marit vi har nu tagit det göttaste ur kakan, nu skall vi ta det onda med det goda. Enligt hennes resonemang blir då det onda det som hon kallar " Öouron ". Det pratar hon däremot varmt om och skall påtvinga svensken en ny folkomröstning eftersom den förra inte föll ut i hennes smak. Hon shoppar efter eget huvud, en " öuro-shopper " . Det går inte heller ihop, som olja och vatten. Det skär sig i min hjärnbark. Det borde upptstå kognitiv dissonans för Paulsen, men det gör det inte. Hon fattar helt enkelt att det hon säger inte stämmer ! Hon är i kraftigt behov av en god man !



Men för att göra det ännu mer intressant så låter vi Marit hållas. Vi skall inte ta russinen ur kakan utan vara med fullt ut. Härligt Marit, då kommer systembolagets monopol att försvinna då ! Nu kommer vi att kunna köpa vår vinbutelj till fredagsmyset i närmsta snabbköpsbutik. Nu blir det självplock i Ica istället för russinplock ur EU.

Hur kan en kvinna eller man vid sina sunda vätskor rösta på fp & Marit efter detta ?
Ja kanske för att hon går emot partiets egna " officiella " hållning som förespråkar en mer restriktiv lönepolitik. Fast det är klart , en löneförhöjning på ca 30 000 riksdaler kanske är moderat i dessa sammanhang. 85 000 kr i månaden, det blir många russin det Marit. Läs vidare om dubbelmoralen här...http://medkluventungaieu.blogspot.com/search?updated-max=2009-04-06T01%3A09%3A00-07%3A00&max-results=7

2 kommentarer:

Mia sa...

Hu vilken hemsk kvinna. Jag gillar inte henne, inte Maud Olofsson heller för den delen.
Hoppas man slipper bli en Marit*

Dr.Soda sa...

Ja ingen av dem har anledning att vara särsklit stolt ang sin yrkesutövning. Det är inte mången poltiker som har det. Därför får vi hoppas att du sköter dina kort Mia, annars finns det risk att du får smaka på Dr.Sodas beska droppar..ha..ha..