onsdag 17 december 2008

I väntan på Särimner..

Snart vankas det julbord, eftersom gratis är gott har jag fastat rejält innan. Nu behövs det spjäll till revbenen & snaps till strupen. Det finns mängder av julbord : Vegetariskt, Libanesiskt, Thai osv. Jag förespråkar den flytande varianten som Kenneth Ahlborg guidar oss genom i klippet nedan...http://se.youtube.com/watch?v=nbAF4rqwq5M
-Never say never to a Genever...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag åt julbord på jobbet idag, och till detta serverades det svensk"jäkla"julmust det var gott. Genever går väl inte ens att dricka när man är stendöd, för då dör man väl?/ Ha det och tänk på kaloriintaget eller gör som Sara Leander, skit i det...

Ps skelettet på bilden, menas det att det är revbensspjäll (magert)?
"F.d Blondin"

Dr.Soda sa...

He..he..Exakt, magert är bara förnamnet. Efternamnet är det fiberrika tuggmoståndet som krasar ändå upp i visdomständerna. Ja julmust till julbord är ju betydligt godare än pilsner . Jag tar lite inlagd sill åt fröken i afton. Hoppas man slipper Mamma Scan. Rock on !